Бившата порно актриса Миа Халифа показа новите си... татуировки (СНИМКИ)

29-годишната секс бомба не пропусна да демонстрира и огромния си бюст

Новини
17:37 - 02 Февруари 2023
8300
Бившата порно актриса Миа Халифа показа новите си... татуировки (СНИМКИ)

Една от най-популярните, но за съжаление на голяма част от мъжете бивша порно актриса - Миа Халифа, отново се появи в интернет пространството. Родената в Бейрут 29-годишна секс бомба и все още с огромен бюст, се включи в Инстаграм, за да сподели с почитателите си новите си татуировки, на които е изобразена оскъдно облечена жена, седнала на планета.

Новите ѝ небесни дизайни са избрани в Skye Ink Tattoo Studio в Маями и включват всичко - от звездни знаци до божествени сцени.

В предимно розов тоалет героинята на OnlyFans даде на феновете си възможност да се запознаят с пищния ѝ начин на живот, който до голяма степен е съсредоточен около новото ѝ тяло.

Основното произведение е разположено на дясната ѝ предмишница и изобразява небесна сцена, рамкирана във венец от магически гъби и дървета.

В нея планетите се намират над мистично изглеждащ воден басейн, от който жената в центъра на сцената гледа надолу.

Облечена е съвсем малко, а единствената й скромност се осигурява от две звезди, които покриват част от гърдите й. Тя седи на една от планетите и излива течност в басейна, докато на заден план блести огромна звезда.

Изглежда, че Миа се е сдобила и с ново изкуство на ръката си - три звезди в свързана линия, която прилича на съзвездието на Орион.

Миа изглежда в добро настроение на последвалата снимка и се усмихва щастливо с новата си рисунка, носи бейзболна шапка, а на много от изображенията - розова риза и къси панталони от две части.

По време на снимките тя носи със себе си редица предмети - от цигара до ключове за колата и чаша кафе.

Новата й татуировка придружава множеството й вече съществуващи татуировки, които следват всякакви трип тематики - от гъби до звезди, дати и символи.

Публикацията предизвика огромен интерес онлайн, като събра над 350 000 харесвания в Инстаграм.