Блатечки заряза мотора, подкара звяр за 100 бона

Актьорът се снима с баровското возило, поле изтри снимката

Шоу
08:00 - 31 Март 2023
5131
Блатечки заряза мотора, подкара звяр за 100 бона

Секссимволът на българското кино и спектакъл Асен Блатечки вече се движи из софийските улици с чисто нов и бая мощен автомобил. Справка сочи, че високия клас на спортното возило е с цени от 100 хиляди до 120 хиляди лв.

Като цената може да нарасне, разбира се, според подобренията, които притежателят на возилото ще направи – фина конфигурация на мотора, аеродинамика или окачване за възстановяване на работните характерности, например, а също и естетика на екстериора и интериора и акустиката.

Като почитател на бързите коли, Блатечки се е погрижил да бъде видим на пътя в обичания му черен цвят. В официслния си профил в инстаграм, той показа фотография на последния звяр в гаража.

Актьорът, който обожава моторите, остави фотото налично за съвсем малко. Не бива да забравяме също, че именно качен на мотор, той е претърпял пет произшествия , като все е бил на косъм да не се удари в автомобил. Дали това му е обеца на ухото, тепърва ще става ясно.

През последните месеци Блатечки, както е известно, се изявява и като част от журито на "Като две капки вода". И въпреки че се усмихва щедро от там, няма как да скрие физическите си болки заради проблемите с кръста, за който се грижат експерти от Непал, пише "Галерия".