Близки на загиналото бебе: Да няма двоен аршин за Местан

Хората притеснени, че политикът ще се измъкне с връзки

Новини
08:44 - 16 Април 2019
2148
Близки на загиналото бебе: Да няма двоен аршин за Местан

Близки на семейството на загиналото бебе, при катастрофата на Лютви Местан, заговориха пред медиите. Те се страхуват, че политикът ще се спаси чрез връзки.

Бащата Юсеин е видял колата, но си помислил, че ще спре и ще му даде предимство - нали се е движел на път с предимство. Но тя излязла на пътя и нямало как да избегне удара. Опитал се да се изтегли максимално наляво.

Това разказа братовчедът на мъжа от катастрофата с Местан пред Би Ти Ви. За първи път членове на семейството, загубило 6-месечно бебе при адския сблъсък, говорят за случая. Братовчедът на таткото Юсеин е разговарял с мъжа, който е в болница заедно със съпругата и другото си дете. Няма опасност за живота им.

Как е измерил с колко се е движел Юсеин, попита по адрес на Местан пък чичо на пострадалото семейство. За него 10 хил., 100 хил. са джобни пари, продължи мъжът и допълни: Вярвам на нашите закони, справедливо да се гледат нещата. Да няма двоен аршин, добави друг роднина. Нали е с повече връзки, да не го изкарат невинен, коментират още мъжете.

Семейството още не е погребало 6-месечното си момиченце, загинало в неделя. Първо родителите и братчето трябва да бъдат изписани от болницата.