Богдана Карадочева обруга протеста

Не виждам кауза, а агресивни жени, на младите им трябва лидер, смята певицата

Политика
07:47 - 23 Август 2020
12602
Богдана Карадочева обруга протеста

Естрадната легенда Богдана Карадочева, известна и с увлечението си по политиката на Иван Костов, обруга протестите срещу правителството на Бойко Борисов. В интервю пред „България днес“ популярната певица посъветва младите протестиращи да са по-смирени и да си изберат лидер, който да предава ясно посланията им.

„Самата аз уважавам протестите, те са демократично право, но и изборите са ценно нещо. Когато трябваше да се протестира преди 30 години, бях първа. Сега младите трябва да открият алтернатива, но им трябва разумно мислене най-напред“, коментира Карадочева.

Естрадната легенда разкритикува и агресията на протестите, очевидно визирайки грозния инцидент пред Румънското посолство, където протестиращи трошиха колата на майка пред очите на двете й деца.

„Стига с тази агресия! Особено гледам едни агресивни жени, което е много грозно! Те трябва да бъдат жени в крайна сметка, само стават за смях...Преди на протестите имаше кауза, а сега няма. Много бих искала младите хора да имат лидер, който да е като тях – интилигентен, неопетнен, ерудиран. Лидер, който да предава послания, защото аз не чувам такива. Само „Долу“ не е послание“, каза Богдана Карадочева.