Богдана Карадочева пред Lupa.bg: Наруших мерките, за да видя внуците на Великден

Ексклузивно
14:15 - 30 Април 2020
9707
Богдана Карадочева пред Lupa.bg: Наруших мерките, за да видя внуците на Великден

Примата на родната естрада Богдана Карадочева е изключително дисциплинирана и не прави компромис с мерките в извънредната ситуация, сподели самата тя пред Lupa.bg.  

„Чувствам се добре, благодаря на Господ. Спазвам всички мерки. От време - навреме излизам да се разходя. Ето, в момента ме заварвате на улицата, отивам да си платя телефона и съм с маска, естествено. Не е много приятно, но и аз, и съпругът ми Стефан Димитров сме стриктни.“, разказа певицата.

Богдана не е учудена, че на бул. „Витошка“, където е домът й, през деня вече има страшно много хора. „Да, не е както преди, но наистина са много и не са малко тия без маски“, сподели тя.

„Ние, българите сме непокорно племе, но сега ситуацията е такава, че не е до непокорството, а е въпрос на  интелигентност да се опазиш. Нали знаете – българите разбираме от всичко – от политика, икономика, сега и от вируси“, каза Карадочева.

Самата тя не смее да прави планове за море тази година, защото не е ясно как ще се развият нещата с епидемията. „Много обичам морето, но не зависи от мен. Нали знаете „Човек предполага, Господ разполага. Друг прави плановете ни, ние само ги осъществяваме“, сподели примата.  

„Много неща се промениха в живота ни. Не е малко, че мисленето ни и нагласите са вече други, не можеш да видиш близките, приятелите си. Само на  телефона разчитаме.“, разказа Богдана. Тя обаче си призна, че е успяла да зърне внуците си за празниците. „Признавам си, на Великден видях внуците, не издържах. Двамата сладури.“ С приятелите пък се чуват и виждат по скайп и вайбър.

Певицата сподели, че не е проблем, че са затворени ресторантите. „Е, можем и без тях, правим си всичко сами. Но пък по цял ден все се яде, все се приготвя, тоя кошмар...“, сподели Богдана.

Певицата смята, че тъкмо сега големият й хит „Дано“ е много актуален. „Много ми е омръзнало да я пея тая песен, но наистина в тия времена е много подходяща. Но сега нека добрите същества да стоят по-надалеч едно от друго“, пошегува се тя. „Нека всички да са здрави и да спазват мерките, а не да го карат напук, защото го правят за себе си.“, заключи Богдана.

Епидемията с коронавируса ще продължи, докато Господ прецени, убедена е певицата, която винаги е била вярващ човек.