Бойко Борисов: Арестът ми бе поръчков (На живо)

Това е незаконно, върнахме се в 90-те години, заяви лидерът на ГЕРБ

Топ
18:06 - 21 Март 2023
2791
Бойко Борисов: Арестът ми бе поръчков (На живо)

"И за децата е ясно, че това е незаконно, че бе поръчково и дори наказуемо", така лидерът на ГЕРБ коментира в Хасково доклада на Държавния департамент на САЩ и констатациите в него.

И отбеляза, че по-скоро би започнал с незаконните арести на българи по време на предизборната кампания - "десетки стотици, и български мюсюлмани, и християни, и католици. Върнахме се 90-те години, отбеляза бившият премиер.

Предизборната обиколка на Бойко Борисов продължава и в Хасково, където отново бе посрещнат от пълна зала със симпатизанти и поддръжници на ГЕРБ. Водач на листата в района е Делян Добрев, а своеобразен домакин на събитието бе кметът Станислав Дечев.

Съвместната работа между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер” винаги е била от огромна полза за всички реформи, провеждани в България, обяви по-рано лидерът на ГЕРБ. Борисов се срещна в централата на партията със заместник-ръководителя на отдел “Европейско и международно сътрудничество” на фондацията Франк Прис.

"По време на разговора двамата отчетохме отличното сътрудничество между фондацията и структурите на Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ. Съвместните ни академии и кръгли маси ще продължат и занапред като за нас е изключително важна експертната подкрепа, която ни оказват от “Конрад Аденауер” при подготовката на управленската програма на ГЕРБ", заяви след срещата Борисов.

Той е запознал Прис и с хода на предизборната кампания на ГЕРБ. Уверих го, че структурите на партията са в отлична кондиция, кандидатите ни се срещат всекидневно с максимален брой избиратели и представители на различни професионални общности и сме готови след спечелването на изборите да съставим правителство, написа в социалните мрежи лидерът на ГЕРБ.