Бойко Борисов гласува (ВИДЕО)

Ексклузивно
08:31 - 04 Април 2021
6732
Бойко Борисов гласува (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на вот  в 8.23 часа днес в секцията в Банкя. Той предпочете традиционната хартиена бюлетина.

"Благодаря на всички, които се занимаваха с изборите. Огромна работа свършиха. Това са най-скъпите избори. Вероятно те ще излязат над 150 милиона. Никого не обидихме, нашата кампания беше най-толерантната кампания. Пожелавам успех на всички", това каза той, след като упражни правото си на вот.

„Осигурихме машинно гласуване, за да може всичко да е прозрачно и честно. Близо 50 милиона са дадени за машините. Вероятно като цяло изборите ще излязат над 150 милиона”, допълни Борисов.

„Това което искаше народа – го направихме. Можеше изборите да са седмица по-късно. Виждате данните на заразените –25, 20, 18 процента. Слизаме от третата вълна Благодаря на всички, които се занимаваха с изборите. Огромна работа свършиха. Това са най-скъпите избори.”, заяви министър-председателят.

"Дойде и този ден. Разбира се, можеше да е със седмица по-късно, ако не беше инатът на президента. Минахме половин милион ваксинирани, след една седмица щяхме да сме в доста по-добра кондиция", каза още Борисов.