Бойко гласува: Слава на Бога, че ни оставиха живи

Политика
12:05 - 11 Юли 2021
3569
Бойко гласува: Слава на Бога, че ни оставиха живи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува по традиция в родната му Банкя. Той пристигна точно в 11,51 ч. в избирателната секция. Посрещна го негова фенка.

"Не вярвах, че ще доживеем демокрация по венецуелски. Те спряха ваксинационния план, какви маски", обърна се той към членовете на СИК, още с влизането си.

"А в Костинброд касови бележки пускали машините. Рашков им направи параван да купуват", каза Борисов, след като гласува.

"ЦИК спи, в 9 часа им е първото заседание на мързеливците, а вече до тогова има хиляди жалби и хората окапват по опашките. Тотален хаос е няма, никаква организация. Да са си организирали, каквото трябва. Мен някога питахте ли ме?!", допълни той.

"Целта им е да провалят изборите. За тях демокрацията е Бойко Рашков да кърка пред президентството и те да го снимат. Имат цялата власт, цяла седмица организираха терор. Сега ще видите и какво са правили другите партии в циганските махали и ще се наслаждавате на резултатите", каза още Борисов.

"Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, не ни затвориха и не ни убиха. Такива като тези са давали в лагерите хората на прасетата. Вече и "Монд" обвиниха, че се объркали. Този журналистът стана пишман", коментира още той.

"Дано и избирателите ни останат живи на тези опашки да стоят в жегата. Тотален хаос е, машини разнасят, принтери, никой не знае какво се случва. Дори при тези безобразия и лъжи, ние няма да касираме. Нека покажат до край мутренските си номера", обяви Борисов след като даде вота си.