Бойко, къде ти е маската? (СНИМКИ)

Политика
12:23 - 21 Април 2021
7257
Бойко, къде ти е маската? (СНИМКИ)

Оперираният премиер в оставка Бойко Борисов втори ден продължава да дефилира в болницата, в която се намира, посещавайки пациентите и снимайки се и раздавайки автографи на медицински сестри и лекари. Лидерът на ГЕРБ обаче дава лош пример, защото из болницата се разхожда без предпазна маска, както е задължително да се прави в период на пандемия.

Макар че изкара ковид и се предполага, че има антитела и за своя, и за чуждата сигурност Борисов е длъжен да носи маска на закрити обществена маска. 

Самият лидер на ГЕРБ се похвали със снимки от болницата, на които се вижда, че е прегърнал лекари, сестри и пациенти, които му се радват.

По този повод Бойко Борисов написа следното: "Социологията ми е по-добра от социологията Ви."                                                                   

Куцащият премиер в оставка дори дава автографи по гърбовете на почитателите си сред медицинския персонал в "Софиямед", като им надписва пожелания на гърба на престилките. На една от медсестрите написа: "За Оля, с обич." 

Демонстрирането на всенародна любов към Борисов в болницата стана преди да бъде изписан днес. Той беше в лечебното заведение, където по спешност в понеделник му направиха операция на менискуса.

Премиерът в оставка благодари на лекарите, че за пети път го спасяват. "Да се надяваме за последен, макар че няма да мирна, това е сигурно". Лидерът на ГЕРБ обясни, че няма как така да се яви в парламента. Но не мисли да се оттегля от партийните ангажименти.

"Народът ме посочи на първо място и каза, че иска да продължим като първа политическа сила. Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, защото Ицо е предпоследен в Бургас, но ние ще го подкрепим за Росенец, за да види, че при нас няма задкулисие", добави Борисов.