Бойко: От сутринта слушам само заклинания. Гласувах да се спре този кеш

Лидерът на ГЕРБ гласува с хартиени бюлетини

Актуални новини
11:32 - 09 Юни 2024
3007
Бойко: От сутринта слушам само заклинания. Гласувах да се спре този кеш

"Гласувах да не ви взимат по едно левче от всеки литър на бензин, да не плащате 30% на посредници. От сутринта слушам само заклинания, да се съсредоточим върху европейските избори", заяви той на излизане от изборната секция.


"Гласувах да се спре този кеш в последните 4 години и да продължим обещанията си. Това очакват хората от нас. И разбира се, нещо стабилно, за да може България да се върне там, където ѝ мястото", посочи тя.

"Днес е много важно българите гласуват от всички партии, за да има, ако се прави нещо, да има легитимност. Не виждам как ще се състави правителство. Математика в случая няма", изтъкна още лидерът на ГЕРБ.

По думите му това са изключително важни избори, защото в следващия един месец стабилните държави ще имат глас и ще имат възможност да участват в избора на председател на Европейската комисия и на Европейския съвет.

Борисов също така коментира идеята за експертно и програмно правителство, но каза, че трябва да се изчакат резултатите и едва тогава да се коментира такава идея.