Бойко: Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре! (ВИДЕО)

Правим компромис в името на правителството, посочи още той

Актуални новини
18:50 - 03 Ноември 2023
9236
Бойко: Трябва да подкрепим Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре! (ВИДЕО)

Обръщам се към нас, към софиянци, ние трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре, да ги видим след това дали и какви мнозинства ще направят в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, но публично ще го питам всеки ден ако направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков. 

Призовавам Петков, Христо Иванов и Атанасов, обърнете се към вашите избиратели, за да може и нашите, и вашите поне мъничко да се убедят, че държавата ни интересува повече от партията, от кандидатите и че искаме да не се счупи това евроатлантическо мнозинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл", подчерта Борисов. 

С вас сме в едно правителство, макар че изцяло доминирано от вас. От начина, по който конструирахме тази сглобка, поставяме в момента и правителството и евроатлантическия път на България. В момента имаме да избираме между червено и тъмно червено в София, подчерта Борисов. Трябва ли да се поддадем на емоцията и трябва ли в личното си партийно его да направим така, че България да тръгне още по-надолу? Това правителство е ясно, че държи твърд курс срещу агресията на Путин, срещу агресията в Израел, за европейско, атлантическо бъдеще на България. Правим компромис в името на правителството, посочи още Бойко Борисов.