БОМБА: Благо Джизъса се ожени тайно (СНИМКИ)

Новини
17:10 - 05 Май 2022
14600
БОМБА: Благо Джизъса се ожени тайно (СНИМКИ)

Благой Георгиев Джизъса се е оженил тайно за любимата си Полина Спасова. Бившият футболист е подписал в края на месец февруари, преди Великденските пости, научи Lupa.bg. На 7 март Благой вече е с брачна халка, става ясно от снимките му.  

На дясната ръка на Благой се вижда венчалната му халка

В края на януари плейбоят беше на романтична почивка със Златка Райкова, като двамата отмаряха на Малдивите, броени дни по-късно стана ясно, че са се разделили. Блондинката е спипала в изневяра гелосаният мачо, който пък веднага се отправил към олтара с новата си жена.

Новата на Джизъса

Момичето е наследница на бизнесмен и финансовото й състояние е привлякло Благой, който в момента е разорен и се нуждае от богата жена. Не е изключено 40-годишният татуиран левент да е забременил Поли и заради това да са избързали да сключат брак, другото предположение е, че финансовите му затруднения са го пришпорили да се жени.

Джизъса е подсказал, че е женен още на Великден, като публикува снимка с децата си и как си избират яйца. По-наблюдателните забелязаха, че на ръката на футболиста се вижда пръстен, който не е обикновен, а венчална халка. Благой и Полина само са подписали, като в момента подготвят тържеството, което ще се състои края на месеца или началото на лятото.