Бомба: Ивайла Бакалова роди тайно

Миската е станала майка за втори път преди броени месеци

Шоу
11:43 - 07 Ноември 2022
11980
Бомба: Ивайла Бакалова роди тайно

Една от най-паметните носителки на титлата Мис България е станала майка за втори път в абсолютна тайна. Бременността на 41-годишната Ивайла Бакалова е преминала в пълна дискретност и дори не е загатвала за нея в социалната мрежа. Въпреки, че тя често публикува снимки в Инстаграм профила си, там не се забелязва да има издайническо коремче. Но от обкръжението й са категорични, че тя е станала майка за втори път преди броени месеци, твърди Хотнюз.

Тайното майчинство на Бакалова се случва доста далеч от пределите на родината й. Миската живее в Дубай, именно там е родила второто си дете - син. Наскоро тя е забелязана от българи в Емирейтс мол да се разхожда с тъмно синя бебешка количка. Това потвърдило новината, която към момента красавицата не разкрива.

Запознати разказват, че Бакалова е забременяла след инвитро процедури. С половинката й Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата много искали да си имат свое дете. Ивайла има пораснала дъщеря на 19-години - Рая. Тя е от краткотрайния й роман с Румен Гайтански-Вълка. От своя страна бизнесмена нямаше кръвен наследник, а доведена дъщеря от първия брак на екс-съпругата си Виктория.
От години Ивайла Бакалова избягва светския блясък и това най-вероятно е причината да не разкрива голямата новина, че е станала майка. Рожбата й е вече на около четири месеца, но щастливата майка така и не дава шум на радостта си.