Боримиров отсвири Левски, отиде да гледа "Капките"

Сред зрителите на шоуто беше и футболният съдия Георги Кабаков

Спорт
14:33 - 15 Май 2023
2701
Боримиров отсвири Левски, отиде да гледа "Капките"

Даниел Бориморов реши да си спести драмите с представянето на Левски срещу ЦСКА 1948 (2:2) и предпочете развлеченията. Изпълнителният директор на "сините" напусна по-рано сблъсъка от първия плейофен кръг, за да се отдаде на смях и забава с "Като две капки вода".

Той видя как Владимир Михайлов се представи блестящо, превъплъщавайки се в двойния образ на Ед Шийрън и Андреа Бочели, триумфирайки за пореден път във формата.

Боримиров се появи по-рано на стадиона в Бистрица за началото на мача с ЦСКА 1948 (двубоят и "Капките" стартираха в един и същ час), но в един момент взе решение да си тръгне по-рано, за да хване основната част от шоуто. А и времето не беше хубаво - нещо, което отбелязват и феновете на тима, но останаха подразнени от реакцията на шефа. Не се знае дали видинчанинът е бил подразнен от майтапа на водещите, свързан с дипломата на Валери Божинов, който вече основно е свързван с Левски, но усмивката остана на лицето му.

Всъщност, това не е първият подобен случай този сезон, след като преди седмица, когато беше последният кръг от редовния сезон, Наско Сираков напусна ложите на "Лаута", избягвайки неудобни въпроси след бутафорията с Локомотив Пд (0:1).

Легендата на сините и голмайстор №1 в историята на клуба, който е мажоритарен собственик на Левски, от доста време прави различни еквилибристики, за да намира пари, както за вноските към НАП, така и за заплати.

Сред зрителите беше още един човек от футбола - съдията Георги Кабаков. Плодвичанинът, който не получи наряд за главен рефер на някой от мачовете в елита, беше на ВАР-а в събота, при домакинското равенство на Ботев Враца срещу Спартак Варна (1:1).

37-годишният рефер също реши да разпусне, намирийки си покана за "Капките", а наред с това да се посмее от сърце и да забрави за тъпотиите, които са в нашия футбол.