Борисов от Добрич: Блазни ме обединението, да сме мощна и силна държава

Нашият основен противник е "Възраждане", заяви лидерът на ГЕРБ

Новини
19:50 - 05 Юни 2024
5881
Борисов от Добрич: Блазни ме обединението, да сме мощна и силна държава

"Нашият основен противник е "Възраждане", а те не се спряха да говорят само срещу ПП. На 9-ти българите ще определят. През годините всичко добро, направено в Добрич, е дело на ГЕРБ. Младите хора искат кино. Ние направихме стадиони, спортни зали. Та да не направим едно кино ли?", обеща лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той се срещна днес с много симпатизанти на партията в Добрич.

„Ако няма голяма разлика, не ме търсете и не ме ласкайте. Мен ме блазни обединението, стабилитета, да бъдем мощна и силна държава през следващите месеци, не да се мерим.

За моето его съм направил всичко. Моята сила е в обединението – да дръпнем напред, да сме водещи на Балканите. Няма ли над 10% разлика – не си говорим. Всичко добро!“, обърна се към множеството Бойко Борисов.

"В Украйна се бият християни срещу християни, православни срещу православни. Ще минат години и ще направят общи могили. Всички сме за мир, защото утре всяка голяма страна ще дойде и ще си загради, каквото си иска", сподели лидерът на ГЕРБ по повод войната между Русия и Украйна.

И допълни: "Мечтая да дойде време, когато дойде председателят на ЕНП или АЛДЕ ще се срещне с всички проевропейски партии".