Бръмчалка от "Ергенът" цъфна при Мишо Билалов

Този път Людмила беше в поддържаща роля, а на стола на "Стани богат" седна майка й

Шоу
22:38 - 10 Ноември 2022
10185
Бръмчалка от "Ергенът" цъфна при Мишо Билалов

Зрителите на "Стани богат" се шокираха от появата в уж интелектуалното предаване на една от най-скандалните и коментирани участнички в риалити формата "Ергенът". Става дума за Людмила, която така и не успя да се пребори за сърцето и вниманието на "най-желания ерген" Виктор Стоянов. Старлетката бе запомнена с постоянните си коментари за дреболии, както и с непрестанните си физиономии.

В "Стани богат" тя, Слава Богу, бе в публиката, за да подкрепи майка си Деница Костадинова, която направи посредствена игра и в крайна сметка си тръгна с 2000 лева от шоуто.

"Тя мечтае за магистратура във военната академия, защото обича всичко да е под неин контрол. Определя се за безсмъртна, след като 17 години е била управител в световна верига за бързо хранене. В момента работи като мениджър в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а дъщеря й е истинска риалити звезда", така представи майката на Людмила Билалов.

А към Люди, която седеше в публиката, водещият се обърна с: "Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза "Няма логика". "Всъщност изразът е "Логика няма", контрира го веднага блондинката, която за изненада на мнозина, се оказа и участник в друго предаване - "Последният печели" по БНТ през 2020 г.,