Бременната синоптичка Стефани слиза от екран

Нещо за четене
10:52 - 25 Февруари 2022
4711
Бременната синоптичка Стефани слиза от екран

Бременната синоптичка Стефани от Нова телевизия най-после призна, че чака бебе. В дълъг пост в инстаграм Стефани Обадяру обяви, че вече няма да я гледаме на екран, а след майчинството не мисли да се връща да ни казва какво ще е времето.

"Приятели, искам да ви съобщя две важни новини свързани с личния ми и професионален живот. Първо искам да благодаря на Нова телевизия за предоставената възможност, да бъда част от един екип изпълнен със страхотни хора, но от утре няма да можете да ме гледате вече на екран. Разбира се както всяко едно нещо и работата трябва да направи път на едно ПРЕКРАСНО НАЧАЛО в живота ми. Скоро на бял свят ще се появи едно малко човече, с което вече нямаме търпение да се запознаем. Щастлива и повече от развълнувана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за краткото ми отсъствие, но както всеки млад човек съм пълна с идеи и мотивирана да работя, за това се надявам да очаквате с нетърпение новите проекти, които ще споделям с вас в бъдеще", написа Стефани в инстаграм.

Зрителите на Нова тв предполагат, че Никол Станкулова ще се върне на екран. припомняме, че красавицата стана майка за втори път в края на октомври, но не обича да излиза в майчинство за повече от 3-4 месеца, защото се притеснява да не залезе.