Бритни се появи за сефте след лудницата

Откачалката отиде на премиера на новия филм на Тарантино

Свят
12:39 - 23 Юли 2019
2168
Бритни се появи за сефте след лудницата

Поп певицата Бритни Спиърс направи първата си официална изява, след като излезе от психиатричната клиника. По-рано тази година блондинката обяви, че за неопределен период спира да прави музика и ще отдели време за себе си.

През януари Бритни отмени концертите си в Лас Вегас и сподели, че баща ѝ е бил на косъм от смъртта заради перфорация на дебелото черво, затова тя се бе посветила на грижи за него. Тя отложи и датата, на която трябваше да излезе новият ѝ албум. 

Месеци по-късно обаче изглежда, че изпълнителката на Slave е в много по-добра форма и се радва на живота. Макар активността й в социалните мрежи да не е почти спирала, певицата не е била на обществено мероприятие от миналата година. 

Сега певицата присъства на холивудската премиерата на филма "Имало едно време в Холивуд", в който участват Брад Пит, Леодардо ди Каприо, а режисьор на лентата е Куентин Тарантино.

Списание "Пийпъл" отбелязва, че това е първата изява на Бритни в компанията на Сам Асгария - дългогодишният партньор на певицата. Спиърс бе заложила на червена рокля, която е прилепнала по тялото й. Звездата често споделя видеа в Инстаграм, на които се вижда как 37-годишната майка на две момчета тренира. Сам пък е заложил на светъл костюм, съчетан с черна вратовръзка.