Бритни Спиърс отново скандализира с голи снимки

Свят
22:56 - 27 Юли 2021
5566
Бритни Спиърс отново скандализира с голи снимки

Няма съмнение, че животът на Бритни Спиърс не е от най-леките. Смятаме за жестоко и налудничаво решение и факта, че на 39 години не може да разполага с елементарни човешки права, както и с парите си както намери за добре. Някои от действията й обаче успяват да изненадват.

През уикенда певицата публикува две снимки в профила си в Инстаграм, на които позира само по къси дънкови панталони. Докато в първия пост е прикрила гърдите си с ръце, вторият е доста по-разкриващ.

Според правилата на социалната мрежа в снимките, качени там, не може да се виждат зърна, така че Бритни ги е прикрила с ефект, но снимката беше махната впоследствие. Феновете й обаче са щастливи от кадрите и побързаха да намерят скрито послание в тях.

Според едни Бритни иска да покаже, че се чувства свободна въпреки попечителството на баща си Джейми Спиърс. Сред подкрепилите я в тази насока са Парис Хилтън, Донатела Версаче и Вера Уонг, които харесаха снимките.

Други обаче побързаха да я разкритикуват.

"Чудя се как биха се почувствали синовете й", пише в един от коментарите. Друг обаче предполага, че това са лични снимки и някой е хакнал профила й.