Ченгета ритаха в тестисите пиян шофьор в Белица

Общество
18:00 - 10 Септември 2019
5896
Ченгета ритаха в тестисите пиян шофьор в Белица

Две ченгета от полицейския участък в Белица пребиха пиян шофьор. На 1 септември към 21,45 часа униформените Емин Юмеров и Исмал Сабри спрели за проверка фолксваген „Голф”, управляван от 38-годишния Мустафа Реджепов. След инцидента водачът си извадил медицинско свидетелство.

При проверката служителите на реда установили по надлежния ред с техническо средство Алкотест - дрегер, който отчел 1.94 промила в издишания въздух, пише Pirinsko.com.

Пред медиците потърпевшият Мустафа Реджепов твърди, че след като му сложили белезници, ченгетата му хвърлили сериозен бой, като са го ритали в главата и слабините. Фатален удар в тестисите наложил спешна операция, извършена на 7 септември в софийска болница.

„Признавам си, че управлявах автомобила след употреба на алкохол. Ще си понеса наказанието, като ще се постарая да не се повтаря, но не разбирам защо ме пребиха като куче?

Сложиха ми белезниците и започнаха да ме бият. Нанесоха ми жесток побой, ритаха ме в слабините и тестисите. В момента съм в столична болница, където най-вероятно в събота ще ме оперират", оплака се потърпевшият пред благоевградския сайт. Реджепов се надява случаят да се разчуе и да се предприемат адекватни мерки.