Черепа обещава: От мен имате писта за F1 (ВИДЕО)

Васил Божков разкри неволно местоположението си в Дубай

Политика
13:40 - 05 Юли 2021
4832
Черепа обещава: От мен имате писта за F1 (ВИДЕО)

Олигархът Васил Божков обеща на избирателите си модерна писта за високи скорости в България. Предизборно той се появи за пръв път на публично разпознаваемо място в Дубай, където се скри със старта на разследванията срещу него.

Става въпрос за официалния дистрибутор на марките Хюндай и Дженезис, като там той яхна прескъп спортен автомобил, какъвто нямаше и в автопарка си в София.

Lupa.bg припомня на своите читатели, че в началото на 2020 г., когато Черепа се сдоби с 18 обвинения, гаражът му на ул. "Московска" бе иззет от спецченгета. Тогава имаше специални видеоклипове, които разкриха, че той е фен на джиповете и широките лимузини, но не и на спортните модели. 

Сега обаче пред електората си той твърди, че е изключителен фен на високите скорости. 

"В България няма място, където да карате спокойно, да се състезавате, да обучавате нови фенове. Аз ви обещавам! Ще направя писта, където ще се чувствате спокойно. Никой да не ви преследва и наказва", гарантира Черепа. И показа видеоклип от сбирка на свои избиратели в родината, яхнали мощни леки коли и мотори на нерегламентирана писта за екстремно шофиране и дрифтове.