ЧЕРВЕНИЯТ ПИРУЕТ: Сашо Симов мазно пристана на Хаджи Тошко

Политика
08:30 - 27 Юли 2021
7134
ЧЕРВЕНИЯТ ПИРУЕТ: Сашо Симов мазно пристана на Хаджи Тошко

Само допреди седмица видният депутат от БСП Александър Симов твърдеше, че не бива да позволим "онзи от джипката" да бъде сменен с "онзи от телевизията", като визираше съответно бившия премиер Бойко Борисов и лидера на ИТН Слави Трифонов. За броени дни нисичкият социалист явно е преживял голям катарзис, защото в понеделник вечер той мазно приседна в студиото на "7/8 ТВ" да приглася на Тошко Йорданов.

"Беше кошмарно изказването на Бойко Борисов през уикенда. Той говори с тон, който е по-подходящ за някаква градска тоалетна, отколкото ... Аз пък виждам в тирадата му нещо позитивно - той е изнервен, той е паникьосан, само един паникьосан очвек може да си позволи да хвърля такива думи като ”пияница”, да описма части от анатомията си и сядането върху бодливи предмети." Това коментира в ефира на "7/8 ТВ" депутатът от БСП Александър Симов.
 
"Той (Борисов - бел. ред.), забелязвам, че е фиксиран върху тази част от анатомията си. Навремето беше казал нещо подобно за Цветан Цветанов. Така че темата за тази част от ялото му постоянно се появява. Фиксиран е върху това, допълни Симов.

За мен това е паникьосан човек и е правилно да се чувства така, защото, ако България се развива добре, ако постигнем някакво съгласие, той ще отговаря за всичко, което е направил. Той трябва да отговаря за действията си през последните 12 години. А то не е едно, допълни депутатът.