Чоткин: Преборих лошото!

Шампионът благодари на съгражданите си от Дупница за подкрепата

Нещо за четене
20:05 - 24 Май 2024
10180
Чоткин: Преборих лошото!

Лъчезар Чоткин, победителят от "Хелс Китчън" 6 проговори след финала. Шампионът благодари на съгражданите си от Дупница за подкрепата.

"Здравейте приятели и фенове на Чоткин и Честит Празник! Лично исках да ви благодаря от сърце за силната подкрепа. Последните 3 месеца за мен бяха като във Ада, знам че сте ме гледали и сте стискали палци за мен и съм ви много благодарен. Преборих лошото и всички който бяха срещу мен, защото не спирах да се боря със всеки изминал ден и излязах от Кухнята На Ада като истинки Шампион, Човек и Готвач и Пример. Бъдете здрави и щастливи. Аз и мойта половинка Камелия Маджарова ви пожелаваме приятна и спокойна вечер" - написа топ готвачът, който е родом от с. Червен брег, но от 18 години живее и се развива в чужбина.

Чоткин е прекарал 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в "Хелс Китчън", където победи и получи чек с голямата награда от 100 000 лева.