ЧРД 50, ВИКТОРИЯ! Невиждани досега снимки на палавата спайска

Дейвид Бекъм извади семейния албум за юбилея на жена си

Любопитно
17:00 - 17 Април 2024
6285
ЧРД 50, ВИКТОРИЯ! Невиждани досега снимки на палавата спайска

Дейвид Бекъм сподели колекция от невиждани досега снимки на съпругата си Виктория, за да й честити 50-ия рожден ден.

Дейвид постна в профила си в Инстаграм и няколко видеоклипа на четирите им деца, Бруклин, 25, Ромео, 21, Круз, 19, и Харпър, 12 заснети през годините.

Той също така включи и стоплящи сърцето фотоси на Виктория през нейното детство, актьорската игра в театъра, карането на ски в младите й години и много кадри зад кулисите.

Една емблематична снимка, която Дейвид показа, беше на по-младата Виктория, стояща пред известния Ролс Ройс на баща си, който беше споменат в документалния филм за семейство Бекъм.

Друга снимка, която Дейвид сподели, показва щастливия момент веднага след раждането на детето им, с Дейвид и Виктория, които се усмихват щастливо на камерата, докато той държи бебето.

Дейвид включи в поста си и непоказвани снимки от сватбата им, както и стари домашни видеоклипове.

Той дори успя да покаже по-стари видеоклипове от времето, когато Виктория пееше в Spice Girls.

Той написа към публикацията си: „Честит рожден ден на моята красива съпруга… Докато празнуваш този рожден ден, трябва да погледнеш назад и да се гордееш с това, което си постигнала и изградила, както и, разбира се, че се ожени за капитан на английския национален отбор по футбол”.

„Но твоят най-голям успех са децата, ти ги напътстваш, обичаш и ги учиш… Те те обичат безусловно, ние всички те обичаме толкова много. Нека това е специален ден, ти заслужаваш всичко. ГОВОРЯ ОТ СЪРЦЕ”, завършва Бекъм.