ЧУДО! Има ли великият Георги Парцалев незаконен син?

Голяямата любов на актьора всъщност е студентка от Силистра

Едно време
16:50 - 28 Май 2024
26819
ЧУДО! Има ли великият Георги Парцалев незаконен син?

Комедийната легенда Георги Парцалев си отиди преди 34 години, но интригуващият му живот до днес не е спрял да интересува милионите му почитатели. За незабравимия актьор се знае, че беше хомосексуалист и не е оставил живи наследници. Така ли е обаче наистина?

В социалните мрежи в хит се превърна абсолютен двойник на големия комик, за когото мнозина предполагат, че е незаконен син на Парцала. Той е мъж на средна възраст, казва се  Вальо Янчев и е музикант. Живее в град Грамада, в Северозапада, родния край на актьора.

Често на Вальо, който има ромска жилка, му се случвало да го питат дали не е извънбрачен син на комедийната легенда или негов близък родственик. Той обяснявал приликата със случайност, тъй като никой от семейството му не познавал царя на комедията лично. Авери го съветвали да печели от уникалната му прилика с комика или да участва в риалити предавания, но двойника на Парцалев не копнеел за слава.

Вальо е копие на великия актьор

За Георги Парцалев се твърди, че макар да е залитал по собствения си пол, изживял голяма любов в младежките си години, с която искали да имат дете. Момичето се казвало Анастасия, било от Силистра и следвало руска литература.

Тя била с 9 години по-малка от Парцалев, а двамата се запознали в Националната библиотека. След това всяка свободна минута прекарвали заедно, когато комикът нямал спектакли в Сатиричния театър.

Само че съдбата решила друго. Анастасия починала млада от левкемия, от която коварна болест по-късно си отиди и Георги Парцалев.