CR7 и звезда от "ТикТок" отварят заедно ресторант в Лондон

Футболистът ще си партнира със сензацията Бурак Оздемир в новото си начинание

Спорт
17:06 - 31 Март 2022
1733
CR7 и звезда от "ТикТок" отварят заедно ресторант в Лондон

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нов богаташки ресторант в Лондон. Футболистът ще си партнира със сензацията от TikTok Бурак Оздемир в новото си начинание.

Преди време португалският футболист имаше японски ресторант в английската столица. Заведението в Лондон затвори заради пандемията, но Кристиано е готов отново да се върне в бранша.

Нападателят на „червените дяволи“ обедини усилията си с Оздемир, известен още като CZN Burak, за да открие ново заведение в Лондон. Заведението ще отвори врати през ноември.

Бурак има голям брой последователи в социалните мрежи. Инфлуенсърът има 57 милиона последователи в TikTok, както и 32 милиона последователи в Instagram, където редовно публикува снимки и видеа от кухнята.

Бурак има три марки ресторанти по света и не е ясно под коя ще се появи ресторантът в Лондон. Неговият бранд включва „CZNBURAK“ и „Burak Burger”, както и стартира традиционен ресторант, наречен „Hatay Medeniyetler Sofrasi”. „Burak Burger” наскоро отвори врати в Дубай.

Очаква се здравословно меню, когато в ресторанта участва и Кристиано Роналдо. Играчът спазва невероятна диета, за да остане в отлично физическо състояние, като дори на Евро 2020 скри бутилките на известна марка газирани напитки, като настоя феновете му да пият вода.