CR7 явно не приема критика и игнорира Гари Невил

Извън списъка с коледните картички сме, а?, реагира веднага бившият капитан на Юнайтед

Новини
17:29 - 31 Октомври 2022
1670
CR7 явно не приема критика и игнорира Гари Невил

Кристиано Роналдо не спира да се замесва в скандални ситуации и да повишава напрежението около себе си със собственото си поведение. Вчера Манчестър Юнайтед победи Уест Хeм с минималното 1:0 на “Олд Трафорд”, а по време на загрявката преди двубоя португалската звезда отиде да поздрави Луис Саха, който бе част от студиото на “Скай Спортс” преди двубоя, но демонстративно игнорира други свой бивш съотборник - Гари Невил.

Причина за това са изказванията на бившия десен бек през миналата седмица, когато по време на дербито с Челси той заяви, че “червените дяволи” се представят “по-добре без Роналдо” и също така, че трябва да “прекратят отношенията си с него” възможно най-скоро.

Португалецът прегърна Саха, след което отправи бърз поздрав към Джейми Реднап, но демонстративно подмина Невил. След като бе игнориран от португалския национал, Невил заяви: “Извън списъка с коледните картички сме, а?”.

Това не се случва за пръв път през сезона, след като преди седмици той поздави Рой Кийн, но демонстративно пренебрегна Джейми Карагър, тъй като бившият бранител също го критикува публично за поведението му и представянето му на терена. Именно Карагър отправи закачка към Гари Невил след случката, като написа в “Туитър”. “Добре дошъл в клуба на Гари Невил, който също бе забравен от Роналдо.

Португалецът прояви неуважение и към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг по време на двубоя с Тотнъм, когато отказа да влезе на терена като резерва и се прибра в съблекалнята преди края на двубоя. Впоследствие бе отстранен и пратен да тренира с втория отбор, но след разговор с наставника бе върнат в първия тим.