ЦСКА даде две жертви преди дербито с Левски

Червените спечелиха с 2:0 срещу Берое и се изравниха на върха с Лудогорец

Спорт
08:37 - 14 Април 2019 (обновена)
2449
ЦСКА даде две жертви преди дербито с Левски

ЦСКА се изравни по точки - по 64, с Лудогорец на върха в класирането в Първа професионална лига, след като спечели двубоя си с Берое.

Срещата от 29-ия кръг, играна на "Българска армия", завърши 2:0 в полза на червените.

Пред своите фенове тимът на Любослав Пенев поведе рано след точно реализирана дузпа от Евандро в 13-та минута. Точка на спора сложи Кристиян Малинов, който се разписа с шут границата на пеналта секунди преди края на редовното време.

Така ЦСКА постави Лудогорец под още по-голямо напрежение, като разградчани, които имат мач по-малко и по-добра голова разлика, днес гостуват на Левски.

Армейците, които следващия кръг са домакини на сините в първенството, дадоха две свидни жертви - Тиаго се контузи още във 2-та минута, а в края, при отбелязването на гола си, Кристиян Малинов разкъса мускулни влакна на бедрото и също напусна принудително.

Същата беше и участта на бившия футболист на Левски - Владимир Гаджев, който влезе като резерва на "Армията", а под бурните освирквания стъпи накриво при борба за топката и трябваше да остави съотборниците си с човек по-малко само две минути, след като се появи на терена.