ЦСКА пуска части от "Армията" на търг

Спорт
17:38 - 29 Ноември 2023
2979
ЦСКА пуска части от "Армията" на търг

ЦСКА планира да пусне на търг дори камъчета от стадион "Българска армия". След като почти цялата арена е изкупена за дербито с Лудогорец на 10 декември, феновете се канят да си вземат по нещо.

Молбата на ръководството е да няма чупене на седалки, за да не се стигне до ексцесии. Най-вероятно почти всички останали здрави места, колкото и зле да изглеждат вече, ще бъдат пуснати на коледен търг. Ако има масово чупене, дори за спомен, то ще бъде повод за санкция от БФС.

В дните след двубоя трябва да започне демонтирането на стадиона и подготовката за тоталната реконструкция. Когато това стане, феновете ще имат възможност да получат къс от славната история на ЦСКА, пише "Труд".

Почти всички билети вече са продадени онлайн. Причината е инициативата на клуба да даде юбилеен хартиен билет на феновете, които ще присъстват на историческия двубой.

Истинска лудост предизвика "Съблекалнята на бай Добри". Ръководството на ЦСКА пусна на символични цени стари екипи и артикули. Най-търсени бяха фланелки на бивши футболисти. Два дни по три часа фенове се тълпяха на опашки на "Армията", за да се сдобият с нещо, което е свързано с любимия им клуб. Артикулите бяха пуснати на символични цени. А шефовете наредиха всеки, който си е купил нещо, да получи и подарък. Над 2000 души минаха през стадиона, за да станат част от невижданат досега акция.

Легендарният домакин Добри Димов имаше огромна "колекция" от дрехи, които напуснали вече футболисти на ЦСКА са носили. Именно те бяха и бестселърите в "черния петък" на "Армията".