ЦСКА с нови цени на билетите, пусна ги за Крумовград

Червените приемат новака в петък вечер

Спорт
12:33 - 18 Юли 2023
1110
ЦСКА с нови цени на билетите, пусна ги за Крумовград

ЦСКА пусна в продажба билетите за първото си домакинство от новия сезон. "Червените" приемат новака Крумовград на стадион "Българска армия" в петък (21 юли) от 21:00 часа.

Впечатление прави, че от ръководството на клуба са завишили цените на входните талони за двубоите спрямо миналата кампания. Новите цени са следните: 16 лв. за сектор "А", 11 лв. за сектор "В" и по 8 лв. за секторите "Г" и "Б".

Преди няколко месеца феновете на отбора плащаха по 12 лв. за централната трибуна, 8 лв. за сектор "В", а най-запалените привърженици на "червените" влизаха в северната трибуна срещу 6 лв.

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Билетите за мача ЦСКА - Крумовград от 2-ия кръг на Първа лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO.. От днес (18 юли, вторник) стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на "Армията", която ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Двубоят на стадион "Българска армия" е в петък (21 юли) от 21:00 часа. Входните талони могат да бъдат закупени онлайн, а цените им са следните:

- Сектор "А" - 16 лв. 

- Сектор "В" - 11 лв. 

- Сектор "Г" - 8 лв. 

- Сектор "Б" - 8 лв. 

- ВИП ложа - 130 лв.

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Крумовград - до сектор "Б" в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 8 лв.

От днес привържениците на гостите могат да си закупят пропуски за двубоя и онлайн в мрежата на URBO.

От клуба напомнят, че на касите на стадион "Българска армия" ще се продават и абонаментни карти за сезон 2023/2024 година.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а притежателите на абонаментни карти могат да посетят двубоя с тях".