Дадоха на съд изрода, който уби 17-годишната си бременна дъщеря

Прокуратурата предаде на магистратите ненормалника, хвърлил трупа на жертвата си в кладенец

Крими
23:21 - 28 Февруари 2022
2876
Дадоха на съд изрода, който уби 17-годишната си бременна дъщеря

Изродът от Ямболско, който удуши 17-годишната си бременна доведена дъщеря, а след това хвърли трупа й в дълбок кладенец през лятото на 2021 г. вече се изправя пред съда, съобщи прокуратурата.

44-годишният Йовчо Стоянов бе задържан през август миналата година, след като Мария, вероятно бременна от него, при това с близнаци, бе обявена за общодържавно издирване, а местни жители на селото откриха трупа й в кладенеца.

Официалното съобщение на обвинението в областния град гласи следното:

Окръжна прокуратура-Ямбол предаде на съд Й.С., който е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 17-годишно бременно момиче.

Престъплението е осъществено на 12.08.2021 г. в с. Недялско, обл. Ямбол. То е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.4, пр.1, т.6, пр.2 и 3, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е удушил пострадалата, която е била негова доведена дъщеря. Престъплението е извършено в къщата, в която живеели. След убийството трупът е бил изхвърлен в кладенец, намиращ се в необитаем имот.

Окръжен съд-Ямбол е насрочил заседанието си за 01.03.2022г.