Дългия пак напиня: Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов

Локвата на "Капитан Андреево" е моя, дразни отново Рашков собственикът на кабеларката ОПГ "7/8 ТВ"

Политика
16:50 - 26 Юли 2022
7504
Дългия пак напиня: Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов

Нова порция епистоларно кахърене изля лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов във вече станалия традиционен час за споделяне на мислите си във фейсбук - в късния следобед. Този път, след като вчера призова да бъде арестуван поне за 24 часа и дори примоли МВР шефа Бойко Рашков да му сложи белезници, но това не се случи, днес Дългия се тюхка заради това, че бил набеден за виновен за всичко, включително за "локвата "Капитан Андреево".

"Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения.

Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат.

Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София", пише драматично Трифонов.

"Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход. Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил", остроумничи шоуменът. 

И продължава:

"Локвата на “Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари", прави опит за смешка в мрежата той. 

"Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз.

Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в “мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления.

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”. Ако лицата, които посочих бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на “Капитан Андреево”, развихрил се е собственикът на кабеларката "7/8 ТВ". 

И нарича Рашков стожер на борбата с корупцията, като се надявал именно той да обърнел внимание на самопризнанията му за ГКПП-то. 

"Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред. Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин", подписва се жертвата на кабинета "Петков".