Данаил Кирилов: Познавам БСП отвътре и това е основание за притеснение

Новият правосъден министър приема мандата като тежко и сериозно изпитание

Новини
09:27 - 06 Април 2019
1529
Данаил Кирилов: Познавам БСП отвътре и това е основание за притеснение

"Сложни са отношенията с БСП. Познавам ги много добре отвътре и това е основание за притеснение, но смятам, че винаги съм бил политически коректен в политическата битка и борба. Винаги съм отстоявал принципите си", заяви новият правосъден министър Данаил Кирилов в предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви.

“Приемах с голяма любов работата, която вършех в Народното събрание. Преходът създава вътрешно напрежение. Имах възможност да докажа административния си опит. Това предизвикателство в момента е много сериозно. Приемам мандата като тежко и сериозно възлагане. Длъжен съм да дам всичко от себе си”, сподели Данаил Кирилов пред Би Ти Ви.

"Аз съм приел каузата на ГЕРБ, приел съм да бъда един от експертите на ГЕРБ. Винаги съм се борил - още от Столична община. Още през 2005 г. при частичните избори, когато Борисов беше избран за кмет на Столична община - всичко се промени. Това, за което сме се борили аз и Бодижар Димитров - да има прозрачност в разпореждането с общинското имущество, да има излизане от онзи модел, който беше установен повече от 10 години", каза още той.