Даниел Петканов си направи носа, но забрави зъбите

Нещо за четене
17:28 - 15 Октомври 2021
15907
Даниел Петканов си направи носа, но забрави зъбите

Даниел Петканов си има чисто нов нос, но няма зъби, това констатираха по-наблюдателните зрители на bTV, където Лудия репортер и жена му Александра направиха премиера на новите си носове. Lupa.bg забеляза, че от широката конска усмивка на откритието на Милен Цветков липсват доста зъби и гледката е хем комична, хем трагична. Част от мненията на потресени последователи на семейство Петканови бяха изтрити от фейсбук. Особено тези, които съветваха Даниел да си обърне внимание на усмивката и да спре с разкрасителните процедури. 

"Защо не си оправи усмивката, вместо да си режеш носа. Нямаш зъби. Ужас!", "Алекс прилича на фолк певицата Емилия, а пък Дани на брата на чичо Чарли и Алън от "Двама мъже и половина", "Ами този човек не може да говори... Какво са му правили?" - това са само част от коментарите на потресени зрители.

Гледката при Даниел е трагична

Припомняме, че Александра и Даниел Петканови легнаха под ножа и заедно оперираха носовете си. Те дълги години имат комплекс от огромните си клюнове. Затова решиха да се оперират, да се отърват от това несъвършенство и да вземат някой лев. Операцията на Даниел определено не е сполучлива. Незнайно защо са му оставили огромните ноздри и сега обонятелният му орган наподобява тези на негрите.

"Ако ще задължават ваксините, то поне и задължително да забранят ринопластиката. Или най-малкото пластичните хирурзи да носят отговорност за неуспешния резултат. Алекс беше с едно от малкото естествено красиво, разпознаваемо и отличаващо се лице. Дани гордо може да заеме второ място след неуспешното лице на Преслава", смята млада жена.