ДЪНО: ИТН извади дупето на Лена във войната с ПП

Политика
09:42 - 14 Юни 2022
13887
ДЪНО: ИТН извади дупето на Лена във войната с ПП

Компроматната война, подета в последните дни медийно срещу премиера Кирил Петков и говорителката на кабинета Лена Бориславова, се превърна в едно от оръжията на Има такъв народ срещу "Продължаваме промяната". 

"Премиерът на държавата предава семейството си, съпругата и децата си, и няма грам срам от това!", обяви зам.-министърът на енергетиката Пламен Данаилов (също в оставка - б.р.) във фейсбук профила си, като визира видеоклипа, обиколил мрежите в последните дни, от който се вижда как премиерът и Бориславова влизат в частен апартамент.

"До скоро съмишленици и хора, с които съм бил рамо до рамо от площадите до парламента, обединени в една кауза, предават идеалите си и нямат грам срам от това! Думите морал, достойнство, чест и дълг нямат значение за тях, а само постове и назначения!", изригна Данаилов. 
 
"Аз изпитвам затруднения да обясня на 15 годишния си син как е възможно един мъж да постъпва така, като до днес съм го възпитавал в добродетели, нравственост и морал.

Засвидетелствал съм уважение и почит към род и семейство и от най – ранна детска възраст съм го учил на достойнство, чест и да държи на мъжката си дума", коментира доскорошният член на изпълнителната власт, чиито интереси би трябвало да са свързани с цените на газа и електроенергията, вноса на синьото гориво и бъдещите договори за доставки на LNG, a не с личния живот на своите колеги.