Дъщерята на Дарина Павлова вдига сватба на остров Капри

Паола роди момченце миналия април

Шоу
17:30 - 30 Май 2024
5204
Дъщерята на Дарина Павлова вдига сватба на остров Капри

Вдовицата на Илия Павлов - Дарина Павлова, вдига сватба това лято на дъщеря си Паола. Пищното тържество ще е на красивия италиански остров Капри, където се очакват доста звездни гости.

Паола роди момченце миналия април, но тази година трябва да узакони връзката с таткото на бебето. Дъщерята на Мадам Мулти стана майка по чудо, тъй като от тийнейджърска възраст тя страда от коварната болест ендометриоза.

Тя неведнъж е споделяла, че всички лекари, с които се е консултирала, са изразявали скептични мнения дали тя някога въобще ще успее да има поколение.

Все пак след няколко тежки операции и хормонална терапия, при което спира цикълът ѝ за няколко месеца, и инвитро процедура, тя забременява. Паола е йога инструктор и води природосъобразен - начин на живот, тя неведнъж е изливала душата си пред своите последователите, описвайки ужаса през който преминава.

Дарина държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината.

Тя има къща на остров Сардиния, както и апартамент в топ центъра на Рим. Преди обитаваше архитектурно бижу като от приказките, което беше превърнала в място за светски купони и партита за важни персони от италианския и световен елит.

Палатът беше разположен върху площ от 430 квадратни метра с просторен хол, пет спални с пет бани, гардеробна и две тераси. Вдовицата на Илия Павлов живееше повече от десетилетие в апартамента, който беше част от сграда, приличаща на дворец. През останалото време тя живее в Америка, а през зимните месеци отскача до Дубай, където е доведената ѝ дъщеря Венцислава. Тя е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия изток, пише "Галерия“. 

Паола като бременна