Делян Пеевски: Стига сте разигравали народа - връщайте мандата и да ходим на избори

Г-н Радев, цялата истина за вас ще излезе, г-н Кеш, обеща председателят на ДПС

Политика
10:22 - 01 Август 2024
2614
Делян Пеевски: Стига сте разигравали народа - връщайте мандата и да ходим на избори

Да връщат мандата и да отиваме на избори. Стига с това шоу, шоуто трябва да свърши. Разиграват българският народ. Едно обещавам - аз, Делян Пеевски, ще дам истината на хората. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Моята кампания ще бъде развенчаване на целия политически модел. Хората трябва да видят истината и да получат ново начало, обясни той.

"Ще изнеса цялата истина и ще доведа докрай това, което направих, колкото и да праща по телевизията своите малки кешове да обясняват "ах, какво стана със сигнали до прокуратурата". Защо не прави нищо тази прокуратура? Оз не съм получил отговор на нищо. Защо? Колко кафета има Радев с главния прокурор? Хайде стига вече! Всички маски да паднат, аз ще стигна до края", закани се Пеевски.

"Г-н Радев, цялата истина за вас ще излезе, г-н Кеш. Обещавам го на българските граждани", допълни Пеевски.

"Можете да проверите колко назначения има за енергетиката, всички министерства. Николай Копринков е главният касиер на мистър Кеш. Българският президент е в пълна зависимост от един селски кръчмар от Труд. В пълна зависимост, седя си зад думите", каза още Пеевски.