Депутат от ГЕРБ стрелял по домашни кучета ?

Георги Станков отрича, иска да го разпитат в полицията

Крими
19:32 - 16 Май 2019
4499
Депутат от ГЕРБ стрелял по домашни кучета?

Шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се разпространява във фейсбук, като потребителка го обвини, че е стрелял с пушка по кучетата на родителите й. Станков отрича да има нещо общо с гнусната случка. 

Според Dani Lu, както се нарича потребителката на социалната мрежа, на 14 май около 20,00 часа той излязъл от балкона си и се прицелил към едно от животните. 

"Пушката бе насочена съвсем тенденциозно към тях. Не уцели с първият си опит, втори нямаше тъй като не очакваше, че аз съм на двора. В момента в който се развиках, като нас**н се шмугна вътре. Ако аз не бях там в този момент, щеше да има жертви. Преди няколко дни намерих в двора подхвърлена отрова. Тогава нямах идея от къде е, вече знам със сигурност", пише Dani Lu.

Според нея името на въпросния депутат от ГЕРБ-Хасково е свързано с не един скандал, че се чувства безсмъртен и може спокойно да си позволи да използва оръжие посред бял ден срещу живи същества. Обяснява и че още по-абсурдното е, че този човек по професия е ветеринарен лекар. Тя е подала сигнал в полицията.

"Не съм аз, няма такова нещо. Жената вероятно се е объркала нещо. Нямам и пушка. В София живея във ведомствен апартамент на Народното събрание на 7-ия етаж в Красна поляна. Там къщи няма", каза народният представител пред сайта "Оффнюз". И добави, че това е гнусна лъжа срещу него, като се надява да бъде извикан на разпит в полицията.

"Тая жена не съм я чувал, не я познавам", категоричен е депутатът от мощната хасковска организация на ГЕРБ.