Деян Донков в романтична афера с руска актриса?

Актьорът играе с младата Анна Кошко в Бургаския театър

Ексклузивно
17:30 - 28 Октомври 2024
4440
Деян Донков в романтична афера с руска актриса?

Деян Донков има нова любовна тръпка и се е впуснал в романтична афера с млада актриса от Русия, която всъщност може да му бъде дъщеря, гласят най-новите пикантни слухове около личния живот на популярния актьор. 

В Бургаския театър той репетира ролята на инспектор. Пиесата е „Гнездото на гарвана" на Дон Нигро, а героят на Деян Донков трябва да разнищи убийство, случило се в имение, обитавано от няколко поколения жени. В романтичните и секси тоалети на една от тях влиза младата и красива Анна Кошко, родом от сибирския град Томск. В момента е в трупата на Драматичен театър "Адриана Будевска" в Бургас.

24-годишната изкусителна блондинка всъщност е завършила висшето си образование в България. Тя е ученичка на известната режисьорка Лилия Абаджиева в Театралния колеж „Любен Гройс“. Анна Кошко е позната на родната телевизионна публика от сериала на БНТ „Войната на буквите“. Преди време се носеха слухове и че младата актриса се е залюбила с режисьора на сериала - Зоран Петровски, който е бивш мъж на актрисата Силвия Петкова.  

Вече близо два месеца Деян репетира усилено в Бургас с колежката си Анна, както и с останалите си сценични партньорки - Аглика Бояджиева, Ива Трифонова, Милена Маркова и Пепа Николова. Режисьор е украинецът Павел Гатилов, за когото това е второ заглавие на сцената в Бургас. Премиерата на „Гнездото на гарвана" е на 18 ноември.

"Това е история за загадъчната смърт на мъжете в едно усамотено имение, чиито обитатели са останали само жени. С пристигането на инспектор Джон Ръжинг, който идва, за да разследва смъртен случай, започва невероятна детективска история, пълна с неочаквани завои, интриги, дори и мистика. Пред очите на зрителя драматичните събития прерастват ту в трилър, ту в комедия, за да прехвърлят рамките на класическия жанр и да потънат в мистерията, завладяла "Гнездото на гарвана", споделят от екипа на постановката.

Според слуховете в арт средите 50-годишният Деян Донков бил запленен от таланта и сексапила на Анна, която е два пъти по-млада от него. Актьорът обаче нямал намерение да пада ниско и да се доказва с младо гадже пред бившата си жена Радина Кърджилова, която замени Деян с колегата от Народния театър Пламен Димов. Донков споделил пред свои познати, че засега предпочитал да е свободен и да е изцяло отдаден на тримата си сина - Деян, Христо и Йоан и на актьорската професия.

Свободният Деян обаче нямал против да ухажва джентълменски по-младите си колежки, с които работи.