Дезертьор: CR7 избягал в Португалия

Спорт
11:39 - 07 Март 2022
2337
Дезертьор: CR7 избягал в Португалия

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо реагирал доста подозрително, след като се оплакал от контузия на хълбока и е заминал за Португалия. Реакцията му е била следствие на решението на мениджъра Ралф Рангник да не го пусне титуляр във вчерашното градско дерби с Манчестър Сити (1:4).

Според „Сън“, Роналдо бил шокиран от намерението на Рангник да не го ползва в стартовия състав срещу „гражданите“. Германският мениджър обяснил, че предпочита да заложи на по-свежи футболисти от началото на мача, а португалецът ще бъде по-полезен с поява на терена като резерва.

37-годишният нападател бил категоричен, че може да помогне повече като част от стартовите 11. Той бил разочарован, че няма да е титуляр.

След това заявил, че има контузия на хълбока, за която има потвърждение от лекарите на Манчестър Юнайтед. Роналдо отсякъл, че по-топлото време в Португалия ще му помогне за по-бързото възстановяване и заминал директно за родината си.

Решението на петкратния носител на „Златната топка“ изненадало неговите съотборници, тъй като през седмицата той тренирал доста усърдно в очакване на дербито. Именно затова те останали шокирани от решението му да напусне хотела на отбора още в събота вечерта и да отлети за Португалия.

Още по-интересни са подозренията, че вероятно Кристиано Роналдо сам е разпространил информацията, че няма да играе срещу Манчестър Сити. Новината за първи път се появи в „Инстраграм“ профила cr7.0_lendario, който е следван от футболната звезда. Публикацията, че португалецът няма да е в състава срещу „гражданите“ пък е харесана от неговата сестра Катя Авейро.