Диана Дамянова моли за подкрепа: Нека съберем пари за новия филм на Джеки Стоев

Пиарката и жена на известния режисьор стартира дарителска кампания

Култура
16:30 - 21 Февруари 2024
4148
Диана Дамянова моли за подкрепа: Нека съберем пари за новия филм на Джеки Стоев

Диана Дамянова се обърна с емоционален призив в социалните мрежи за подкрепа към мъжа й режисьора Георги Стоев-Джеки. Известната пиарка разказа, че преди 2 години той е спечелил субсидия за игрален филм от Националния филмов център, но парите били крайно недостатъчни, за да може да заснеме проекта. Двамата вложили и лични средства, но и те не стигали, за да може да се заснеме филмът. Затова Дамянова стартира дарителска кампания и моли всеки, който може да помогне на Джеки да осъществи новия си и може би последен филм.

"Опитваме се да бъдем добри хора. Джеки има близо десетина „абоната”, поостаряли артисти, музиканти и т.н., които подпомага ежемесечно. Имаме си и украинско семейство /три поколения/, за което носим пълна финансова и морална отговорност. Не подминаваме и уличните артисти.

Винаги си купуваме билетите за театри и концерти, защото знаем че така се „отплащаме” на изкуството. 

Но… изпаднахме в беда. Преди 2 години Джеки /кинорежисьорът Георги Стоев – Джеки, автор на чудеса като „Спас и Нели” и други/, спечели от НФЦ субсидия за игрален филм, който замисля вече 15 години, която обаче е крайно недостатъчна, а ние не успяхме да намерим допълнителни пари. Изтръскахме личните си джобове, но не стига.

Всяка, всяка помощ ще ни е от полза, защото Джеки през март /когато трябва да стартират снимките/ става на 83 и това може да е последният му голям проект.

Ако решите да върнете на добрините на Джеко с добро, то молим за помощ, но само от хора, които наистина могат да си го позволят", призова Диана Дамянова.

Тя увери, че имената на всички дарители ще бъдат упоменати във филма. "Ще се радваме и на всяка морална подкрепа", казва пиарката.

За подпомагане в лева: BG90 UBBS 8002 1057 230350

Георги Стефанов Стоев

За подпомагане в евро: BG27 UBBS 8002 1460 786210

Георги Стефанов Стоев

"Естествено ще направим пълен отчет, а получените средства ще дарим на продукцията. Извинете за безпокойството!", завършва публикацията си Диана Дамянова.