Диана Дамянова: Търси се годеник на ергена Борисов

Топ
15:11 - 27 Май 2024
7132
Диана Дамянова: Търси се годеник на ергена Борисов

В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и той ще бъде ЕРГЕНА Борисов .
Но за да може да заема достойно длъжността си ще трябва поне да го годим, ако не да го оженим. Та неговият избраник е единият, който най-малко го нарича тиква и най-малко го обижда - Христо Иванов. Защото, вече и за слепите е ясо, че ергенът провежда политика към разделяне на бившите си, дето живя в конкумбина с тях.

Това пише днес бившият пиар на ПП Диана Дамянова на своята страница във фейсбук с уточнението, че "със сигурност Ергенът няма да може да живее щастливо само с един годеник - ще му трябват няколко".

Ето и пълният текст на разсъжденията й: 

Връзката между българските граждани и техните „политици” изключително прилича на тази в семейство, където съпругата е жестоко и системно малтретирана. И така с години. Тя, съпругата не смее да се оплаче, „защото няма на кого” и мълчаливо търпи безобразията на съпруга си, както и системния побой.
Но! Но в неделя двамата се обличат тържествено и отиват на църква /в случая на избори/ , все едно всичко им е наред.

И така с години. Може би докато един ден съпругата събере сили просто да го убие.. физически.
Та отиваме на избори и аз се опитвам да си представя какво от това. Какво е бъдещето на битата и лъгана съпруга. Защото това, извинете ме, със сглобката и разглобката си беше чисто изнасилване и побой. Изнасилване, при което трябваше в последствие да разберем че имало и шеговита страна, такава с прасе и тиква и….. тиквата е добрата, а прасето лошото.

Извинете , ако съм неясна, ама и на мен не ми става ясно.
Та. В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и той ще бъде ЕРГЕНА Борисов .
Но за да може да заема достойно длъжността си ще трябва поне да го годим, ако не да го оженим.
И ергенът ясно показва кой е най-любимия му избранник, от доста гадничката листа от потенциални кандидати.
Та неговият избраник е единият, който най-малко го нарича тиква и най-малко го обижда-Христо Иванов.
Защото, вече и за слепите е ясо, че ергенът провежда политика към разделяне на бившите си, дето живя в конкумбина с тях.

Едните са лошите, другите са добрите
В неговия ергенски разсъдък, той трябва да се „годи” с по-добрите , като последните, ще трябва отново да „седне в скута” на изрисувания като прасе, щото пък иначе годявката до нищо няма да доведе.
А дали „големият” герой от приказтата с прасето и тиквата ще допусне отново да му седнат в скута?
Сложно ли ви звучи, ами сложно е и дори е леко отвратително.
Защото братята от пп и дб са в сметките на ергена, но поотделно.

Сега нека да кажем, че те и без туй не са никакви кръвни и дори не са братя. Бяха обявени за братя, когато общата им сила беше необходима за да победят ергена, но ако им прочетеш творческите биографии /разбирай програмите ,доколкото ги имат/ се вижда че те не само не са от един баща, но не са и от една майка. И докато хората от по-старата формация, при цялата си серия от грешки, все пак в душата си остават някъде в дясно, там където е икономиката, бизнеса и просперитета, то дечицата от другата страна са си толкова у лево, че приличат на истински китайски комунисти. Само днес прочетох , че ще работят за безлихвени жилищни кредите. Само това „дървено желязо” е достатъчно за да ги махнеш от френдлистата си, като особено опасни . Но това „мислили” това казали.
Колкото по-бързо тези „братя” се разделят, толкова по-бързо в страната ще се възстанови политическата логика, защото братството между тези, които искат да създадат условия бизнесът да просперира и от там да се храни държавния бюджет и тези, дето искат да „раздават” /в случая безплатни кредити, защото притежават държавата/ наистина е от небето до земята и само изкривява в особено големи мащаби политическата логика.
Та ергенът съвсем явно се стреми да се „годи” с дб-частта от „братството”.

Дали за този годявка ще трябва да се раздели с фактическият си партньор, с който освен че живеят заедно в плакатните материали на братството, по същество си имат и многогодишно сътрудничество? И дали сегашният му партньор ще приеме изневярата и няма да обяви „война на нож?
Дали Пеевски ще допусне обратно някого в своя скут, или се прави сметка /математически няма как да излезе/ за брак без Пеевски?

Със сигурност Ергенът няма да може да живее щастливо само с един годеник. Ще му трябват няколко.

Пиша настоящето като бивш /редовен и стабилен/ избирател на ДБ и силно разколебан избирател на ПП.
Ако тези братя отново смятат /така изглежда и с невъоръжено око/ да се годят в някаква конкумбина с Ергена,

просто съм длъжна да ги предупредя, че веднага след това /когато и да е този край/ ще настъпи драстична раздяла, продиктувана от високия вой на изнасилената съпруга, а тези от тях които нямат вкоренени приятелства , ще изчезнат от политическата сцена. Завинаги.

А иначе битата и изнасилвана съпруга вероятно в последния момент ще превърже раните си и ще събере сили да отиде на неделна разходка. Но, дори да отиде, това ще е за последно. Следващ „ерген” и дотам.
А ергенът е много умел в любовната игра и ще си намери и друг да погълне, ако „братчетата” изберат този път да не бият съпругата си.
Извинете ме за иносказателността, но избори са, трябва да не се агитира.
На агитация има право само съпругът – изверг. Пардон!