Диетата на Мадона

Режимът изисква 1-2 седмици подготовка

Топ
14:42 - 22 Юли 2019
5500
Диетата на Мадона

Здравословното хранене е част от начина на живот на Мадона. Звездата е почитателка на различни диети и хранителни режими. Вижте една от диетите на Мадона, с които звездата прочиства организма си.

10-дневната диета на Мадона е строг хранителен режим, на който не бива да се подлагате, ако сте болни, чувствате отпадналост или каквато и да е форма на неразположение.

10-дневната диета на Мадона изисква 1-2 седмици подготовка, за да не шокирате организма си. Вижте как да се храните според 10-дневната диета на Мадона.

Подготовка за диетата:

1-2 седмици преди да започнете диетата на Мадона, трябва да изключите пшеницата, яйцата, месото и млечните продукти от менюто си. Това е основата на макробиотичната диета, към която Мадона обикновено се придържа. Мадона набляга на плодовете, разбира се в умерени количества. След като сте пригодили организма си, можете да преминете към 10-дневната диета.

Ден 1
Закуска: Мисо супа и порция кафяв ориз. Тази закуска е достатъчно засищаща, че да не се налага да обядвате

Обяд: -

Вечеря: Супа от водорасли и порция варен ечемик

Ден 2
През втория ден Мадона се храни само с ябълки и различни сурови зеленчуци, които не се овкусяват.

Ден 3
Закуска: Мисо супа
Обяд: -
Вечеря: Порция тофу, приготвено по ваш избор
През третия ден трябва да намерите поне 1 час за спорт. Важно е да се наблегне на физическото натоварване.

Ден 4
Плодове. Мадона набляга на сините сливи. В България обаче не е толкова лесно да ги откриете във всеки сезон, затова ги заменете с ябълки, портокали или грейпфрути. Плодовете са богати на плодовата захар фруктоза и доставят нужната на тялото енергия.

Ден 5 и 6
В тези два дни Мадона позволява на тялото си да отпочине. Няма физически натоварвания, няма ограничения откъм храната. Важното е да ядете малки порции и по-често. Добре е отново да се придържате към принципите на макробиотичната диета и да не натоварвате организма и стомаха си с продукти от животински произход и пшенични изделия.

Ден 7
През този ден Мадона яде само тофу.

Ден 8
През 8-мия ден няма ограничения. Храненето е като през ден 5 и 6.

Ден 9 и 10
Последните 2 дни на диетата са доста тежки. През тях Мадона се храни само с водорасли и сурови зеленчуци. Тук трябва отново да наблегнете на физическата активност. Отделете поне 1 час за активни упражнения. Бягайте в парка или на пътеката, клякайте, правете лицеви опори.

Източник: rozali.com