Дисидент избухна: Шарлатанинът Доган ги лъже 35 години, а някои още не го осъзнават

Тъжно е, защото бяха третирани като овце в кошара - хапват, дремват и дават мляко, коментира Петър Бояджиев

Политика
10:00 - 03 Октомври 2024
6786
Дисидент избухна: Шарлатанинът Доган ги лъже 35 години, а някои още не го осъзнават

Политическият емигрант и дисидент Петър Бояджиев, който познава ДПС от създаването ѝ, публиква остър коментар по адрес на Ахмед Доган. 

Около случващото се в ДПС наистина виждам нещо много тъжно в България. Изминали са вече 35 години от 1989 г.. Тогава беше нормално мнозинството българи да са наивни политически глупаци. Това не беше тяхна вина. След унищожаването на интелекта на България, създаван с десетилетия, те бяха затворени в в България със телени ограждения и бяха третирани като овце в кошара. Хапват, дремват и дават мляко, агнета и от време на време месце.

Но сега 35 години ми става тъжно като виждам, че има все още останали на това примитивно ниво на мислене. Хора които нямат нито очи, нито уши, нито каквито и да са сетива да осъзнаят как са лъгани 35 г. от един шарлатанинн като Доган. И най тъжното е, че има разни, наричащи се политолози, които демонстрират пълно политическо невежество. И го демонстрират наатрапчиво. Питам се, колко още години ще са нужни на България за да възстанови колективният си интелект, унищожен през 1944 годин и следващите 45 години", написа във Фейсбук Петър Бояджиев.