Див екшън край Пловдив: Кръв, юмруци и избити зъби заради момиче

Общество
17:53 - 06 Януари 2022
4640
Див екшън край Пловдив: Кръв, юмруци и избити зъби заради момиче

Див екшън се разиграл в карловско село заради момиче. Двама мъже са се сбили, а в резултат на това единият бил с изпотрошени зъби. 

Грозните сцени се разиграли по време на домашен купон. Няколко мъже от селото се събрали в двора на единия, за да гледат мач и да пият. По-късно към компанията се присъединили още двама братя. Всичко било нормално докато не изплувала стара вражда. Братята имали конфликт с друг от купонджиите заради момиче. 

Единият брат покалнил опонента си навън, за да се разберат като мъже. Напрежението се нагнетило. Започнала разправия, появил се и втория брат, който започнал да псува. След това замахнал с ръка и ударил с юмрук по лицето опонента на брат си. В резултат на този удар, на жертвата били избити първи долен десен зъб и първи долен ляв зъб, като ги усетил как падат в устата му и почувствал силна болка, съобщава Марица. Шурнала и кръв. Насилието не спряло дотук. Другият брат пък се ядосал, хванал врата на опонента, след което успял с ръка да му бръкне в устата и да натисне с все сила в областта на избитите зъби. Мъжът вече се превивал от болка. В това време хора от кампанията ги разтървали.  Побойниците си тръгнали, а пострадалият бил закаран до Спешна помощ. Бил прегледан, след което се снабдил с медицинско и потърсил правата си в съда. 

Магистратите осъдили побойника условно с три години изпитателен срок, както и да плати 4 бона за нанесените вреди и страдания.