DMS Тризначки

Топ
16:33 - 21 Април 2020
3805
DMS Тризначки

Две от тризначките, които станаха известни покрай "Биг Брадър", живеят с по 50 паунда седмично, което е около 118 лева. Надежда Хоуп и Фейт Станчева държат да пребивават в Англия и от там се молят за пари. Фейт Станчева, както се самопрекръсти блондинката, написа прочувствен пост в социалната мрежа и помоли хората за дарения, видя Lupa.bg.

"Някой може ли да помогне оцеляваме аз и моята сестра със 50£ седмично. Някаква организация каза че ще помогне но вече месец и половина не го прави", написа Надежда (б.а. правописът е запазен). 

"Защо не се махнете от този Лондон, елате в Кент. Тук има мн ферми, пак хаоси, които предлагат постоянна работа и ще имате покрив над главата с каравани, те са добро начало. Дават фургони, където можете да живеете", отвръщат познати на наперената тризначка, а друга се включва, че ги познава и не им се работи.

"Много са мързеливи. Искат без да работят, да живеят на подаяния. Щом до там стигнаха млади момичета да живеят в черква и да молят за помощ. Неслучайно Любов се отрече от тях, искаха тя да ги издържа", допълват запознати.