Доли Партън възпя ваксините, докато я боцкат срещу COVID-19

Общество
17:02 - 03 Март 2021
2164
Доли Партън възпя ваксините, докато я боцкат срещу COVID-19

Доли Партън е създала много песни в кариерата си и се оказа, че хитът й "Джолийн" е най-подходящ за момента, в който певицата се ваксинира.

Дори промених една от песните си, за да подхожда на момента - "Ваксина, ваксина, ваксина, ваксина, моля ви, не се колебайте", запя певицата, актриса и общественичка Партън, преди да бъде имунизирана срещу Ковид-19. Тя пусна клипа в социалните мрежи.

Легендата, носителка на "Грами" Партън навърши 75 г. през януари. Миналата година тя дари един милион долара на медицинския център на университета "Вандербилт" в Нашвил, Тенеси, за изследвания върху коронавируса.

Партън бе казала пред Асошиейтед прес, че ще изчака реда си да се имунизира, докато ваксините станат по-широко достъпни, защото не би искала да изглежда, че тя изпреварва някого и се ползва от привилегии.

Певицата бе облечена с лилава блуза с процепи на раменете, за да улесни ваксинирането и носеше защитна маска на лицето в същия цвят. Тя се усмихваше, шегуваше се с лекаря и оправи косата си, за да е сигурна, че изглежда добре пред камерата.

"Не болеше. Усетих нещо като леко ужилване", каза тя след имунизацията. След това се усмихна пред камерата и каза: "Направих го! Направих го!"