Дони за себе си с ирония: Чироз на залез

Изповеди
21:30 - 25 Юни 2020
14691
Дони за себе си с ирония: Чироз на залез

Дони за пореден път доказа, че има брилянтно чувството за хумор, както и чувство за самоирония. Популярният певец публикува във фейсбук своя снимка от морето, която озаглави "Чироз на залез".

Артистът - последовател на източните учения е сниман от жена си Нети как обут с плувки е стъпил на малка скала в морето и е разперил широко ръце, обърнал поглед към залязващото на запад слънце. Изпълнителят на "Шапка на цветни петна" не е уточнил къде е направена любопитната снимка, но най-вероятно Нети е щракнала любимия си на скалите край страндаждкото село Варвара.

Арт двойката от години отмаря в колоритното село заедно с дъщеричката си Лилия, където обичат да лекуват много артисти, музиканти, художници.

Снимката е събрала многобройни харесвания в социалните мрежи. "Какъв чироз?
Това е русалка", коментира позната на Добрин Векилов.

"Определено за Малката Русалка не можеш да минеш поради обективни анотомични липси", с хумор подхвърля друг фен на певеца. 


"Ехааа, какви огромни чирози имало в Черно море", четем още под любопитния кадър. "Чироз, ама пее хубаво", хвалят Дони негови почитатели.

През последните години изпълнителят на „Уморени крила“ често плаши хората с вида си – той е толкова слаб, че буквално прилича на скелет. А впитите дънки, с които се носи допълнително му придават страховит вид.

Кльощавият певец често може да бде видян с тежки червени кубинки, които буквално го държат на земята, когато духа силен вятър. 

Въпреки немощния си и аскетичен вид Дони непрекъснато твърди, че е абсолютно здрав и се чувства добре.

53-годишният музикант свали 44 килограма от теглото си преди три години. Според запознати изпития му вид се дължи на здравословния начин на хранене и залитанията по източните учения. Преди време Дони сподели, че тежи 64 килограма, но негови колеги от артистично-музикалния бранш смятат, че той се е объркал и е разменил цифрите и всъщност тежи 46 килограма. 

Музикантът е вегетарианец повече от 20 години, освен това почти всеки ден ходи по 10-15 км пеш.

Самият певец призна, че след като напълнял драстично вследствие на приемани медикаменти срещу астма взел решение да промени начина си на хранене. Изхвърлил всички вредни храни от менюто си, като е имало моменти и на веганство - не ядал освен месо и млечни продукти. А от известно време певецът не консумирал вече и шоколад, след като се натровил със закупен шоколад от някаква бензиностанция.

Сега той ядял предимно необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията му видимо го е състарила.