ДПС към Доган: Благодаря, Учителю!

Днес почетният председател на партията отбелязва 70-годишен юбилей

Политика
14:15 - 29 Март 2024
2302
ДПС към Доган: Благодаря, Учителю!

70 лета навърта днес почетният председател на ДПС Ахмед Доган. За разлика от друга година обаче този път празненствата по повод рождения му ден бяха отменени - заради Рамазана и заради сложната политическа обстановка.

Въпреки това съпартийците му не забравиха да му честитят празника. Ето с какви думи се обърна Централният съвет на ДПС към Сокола: 

Благодаря, Учителю! С тези думи се обръщаме към нашия почетен председател д-р Ахмед Доган днес, когато навършва своя 70-годишен юбилей.

От името на Централния съвет на ДПС пожелаваме на г-н Доган крепко здраве и нестихваща енергия.
И с много любов му желаем да черпи с пълни шепи от живота, който толкова много обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази борба и да бди над ДПС, в името на новото начало, което сме призвани да изграждаме заедно, неуморно и последователно, превръщайки мира, сигурността и просперитета в лична мотивация за живот на всеки, така, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца.

Преди няколко дни стана ясно, че тържествата по повод 70-ата годишнина на Ахмед Доган се отлагат за неопределено време. Това се разбра от лаконично съобщение на партийния пресцентър, публикувано във фейсбук. Като мотив за безпрецедентното решение бяха посочени свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната ни. 

Междувременно бе оповестено, че на 29 -ти март почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган ще даде 70 ифтара в цялата страна.