Драма: Фолк певица с тъпо име си търси псевдоним

Нещо за четене
20:49 - 11 Април 2019
4493
Драма: Фолк певица с тъпо име си търси псевдоним

Нова попфолк певица си търси име, с което да избухне в бранша. Сексапилната брюнетка е част от каталога на компанията "Диапазон рекърдс". Уви, името, с което е родена младата дама, е твърде банално и често срещано. За това продуцентите й обявяват кастинг, с който й търсят подходящ артистичен псевдоним.

"Тя е дива, атрактивна, стреми се да живее на високи обороти и освен това е супер позитивна. Притежава нужната харизма и неоспорим талант", хвалят я от "Диапазон рекърдс".

Чаровната изпълнителка е убедена, че зрителите на Фен ТВ ще успеят най-точно да уловят нейната емоционална натура и да изберат подходящ сценичен псевдоним. По този повод тя предизвиква всички фенове да бъдат смели и да развихрят въображението си, като дадат предложенията под снимката в социалната мрежа Facebook до 19 април 2019 г. Играта ще донесе съблазнителна награда – уикенд за двама в Сандански.

Преди години и "Пайнер" обяви нещо като кастинг за име на певица. Тогава младата Димитричка не можеше да стартира кариерата си, тъй като името й не обещаваше хиляди почитатели и пълни зали. Е, в крайна сметка тя се появи на сцената с псевдонима Димана. И той обаче не й донесе късмет и днес Димитричка-Димана не се занимава професионално с пеене.